Det er let at blive medlem af AFKB. Medlemskab giver adgang til mange årlige arrangementer.

Udover de arrangementer der er omtalt her på hjemmesiden, afholdes et antal stjernekiggeraftener som indkaldes via foreningens mailingliste. Den liste kommer du på som medlem. Her får du oplysninger om kommende arrangementer og bliver mindet om tilmeldingsfrister etc.

Den letteste måde at melde sig ind er, at indbetale kontingentet som i 2018 er på 100 kr til vores konto i Nordea:

Reg. nr: 2282. Konto: 6882450307

Samtidigt beder vi om at du skriver en mail til vores kasserer hvor du oplyser dit navn, adresse samt en e-mail adresse. Herefter kommer du automatisk på foreningens mailingliste.

Kassererens mailadresse er:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

du

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Du kan efter aftale møde op til et af vores medlemsmøder, for at se om foreningen er noget for dig. Men vær opmærksom på at ikke alle arrangementer har offentlig eller gratis adgang, så kontakt kassereren først ved at bruge mailadressen ovenfor.

Som medlem giver du foreningen økonomisk mulighed for at holde mange spændende astronomiske aktiviteter i Køge Bugt området. Og har du selv lyst til at sætte præg på begivenhederne, er du velkommen til at deltage aktivt med at lave møder etc.

Du kan også sende en besked til Kasseren her