Brorfeldes Astronomiske Vennekreds har 25 års fødselsdag i 2019. Det fejres med en astronomisk festival som arrangeres i samarbejde med Astronomisk Forening for Køge Bugt, Københavns Astronomiske Forening, Astronomisk Selskab og Brorfelde Observatorium.

Arrangementet løber af stablen fra fredag den 5. april til søndag den 7. april 2019

Week-enden byder på foredrag, rundvisning på observatoriet, praktisk radioastronomi. Vi opfordrer alle til selv at medbringe teleskoper. Hvis vejret arter sig er der udsigt til gode observationsforhold, da nymånen går tidligt ned. Desuden er det heller ikke kun de pragtfulde bygninger og den skønne natur som er fredet i Brorfelde - Det er nattemørket også.

Klik her for at hente det fulde program.

Klik her for at købe billet

Et internationalt forskerhold under ledelse af Center for GeoGenetik på Statens Naturhistoriske Museum har opdaget et meteorkrater med en diameter på 31 km under indlandsisen i Nordgrønland.

Læs mere på KUs hjemmeside her

Som lovet ved arrangementet 25/10 på Greve Bibliotek, kan du her hente PowerPoint showet fra foredraget om Mars v/Morten Bo Madsen, Niels Bohr Instituttet. Klik på ovenstående link som åbner Mortens præsentation i et nyt vindue. Højreklik og vælg Gem som.. for at downloade den. 

 

Underkategorier